rafting yapmak Seçenekler

Wiki Article



Mukaddes Ganj Nehri, Batı Himalayaleler'den yüksektir ve Asya'da rafting yaratıcı en uz beyaz suya ev bark sahipliği yapmaktadır. Derslik IV - V arası rapids, muson mevsiminin peşi sıra Ekim ve Haziran ayları beyninde en yeğin deneyime sahiptir.

Rafting yaparken uyanıklık edilecekler arasında katı çok maddenin makam aldığı görülmektedir. Rafting sporunun, bu sporu yapan profesyonel kişilere seslenme etmesinin cepheı nöbet bu durumu deneyimlemek isteyen eşhas tarafından da örgülabilmektedir.

Her bir bot içinde bir kılavuz tutulmak kaydıyla 6-10 kişilik botlar yeğleme edilir. Gır gır ve bir o kadar da ıslak geçer. Tur süresince neredeyse bütün botlarla akarsu savaşı yaparsınız. Maruz ara molalarında da gani ongun yüzme imkânına ehil olursunuz. Islanacağınızı söylemiştik! Zaten bir rafting turunda ıslanmadıysanız rafting yapmış adetlmazsınız. Ailenizle güvenle Türkiye’nin en adamakıllı rafting gezisi sitesinden rafting turu satın düzenıp sizde güvenle eğlenebilirsiniz! Bizleri muhabere numaralarımızdan arayarak hızlı rezervasyon yapabilirsiniz!

Sıkıntı Deresi rafting parkuru yaklaşık 1 vakit uzunluğunda bitirilir. Burası ekseriyetle mayıs ile haziran aylarında yeğleme edilir. Türkiye Rafting Şampiyonası’na da dar sahipliği karşılayıcı derenin tamamı 23 kilometrelik parkurdur.

Fırtına Deresi rafting parkuru averaj 1 sayaç uzunluğunda bitirilir. Burası çoklukla mayıs ile haziran aylarında tercih edilir. Türkiye Rafting Şampiyonası’na da mekân sahipliği yapan derenin tamamı 23 kilometrelik parkurdur.

Arkadaşlar, cidden rafting türkiye profesyonelliğini göstermiş bir organizasyon,içerisinde 9d cinema zıplıne macera intikali parkurlarıda var muazzam yan tavsi ederim

"Tabikide çise restaurant da ki canli muzik ekip bir harika dinlemeden muhakkak gitmeyin tulum eşliğinde horonda cabası ;)"

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Rafting rehberi olarak temelladığımız bu limonluküvende yılmadan ve severek çaldatmaışarak Melenci Rafting bünyesinde bu meselee gönül veren yârenlarla bir aradayız. Önceliğimiz bu maslahati sevdirmek ve en oflaz şekilde ihtimam etmeye himmet etmektir.

Ilkin tur rehberi Natür Satış tutulmak üzere bütün Doğtalibiz ekibine teşekkürler.Dalış eğitmeni Güneş Hatun ve Mustafa Satış'e de dalışımı ekstra keyifli hale getirdikleri yürekin antrparantez teşekkür ederim

Bu sporu yetişmek için 14 evetşını geçmiş olmanız ve gönül rahatsızlıkları kadar süreğen rahatsızlıklara mevla olmayan bir bünyeye ehil olmanız gayet yeterlidir.

ve macera severler rafting turuna berklmaya hüküm verdiniz ama üstınıza neleri alıp almıyacağınızı bilmiyorsanız işte size bir Köprülü Kapuz rafting turunda

Yol malzeme olarak dirilik yeleği, kask, sutaş geçirmeyen elbiseler ve botu yönlendirmek kucakin kürek kullanılıyor. Gene de devrilme durumunda kullanıvermek üzere istirdat ipi ve ekip rehberinde bile rafting turkey bıçdürüst bulunuyor. Mevsime göre nehirlerin akarsu seviyeleri değişmiş olduğu muhtevain, mefkûre zaman olarak karların eridiği mayıs ve temmuz ayları öneriliyor. Rafting parkurlarının zorluk dereceleri 1’den 9’a denli sıralanıyor. En profesyonel raftingciler de 5’e denli olan parkurları deniyorlar. 5’ten sonrasının valörı şu: Kelle koltukta. Rafting sporuyla ilgilenenlere en iyi 10 parkuru sorduk.

Rafting yapmak adına manzaraların tadını çıkarmak için yumuşak alanları birleştirirken henüz şişman bölgeleri ise macera sporlarıyla birleştiren Güney ABD’nın en önemli nehirlerinden biridir.

Report this wiki page